Skriv ut webbsida

Attacus Entreprenad Stockholm

Attacus Entreprenad Stockholm AB startades 2020 för att hjälpa Hufvudstaden med att återuppbygga Kvarteret Vildmannen 7 som totalförstördes vid en brand 2017.

Vår roll är att riva befintlig bottenplatta, gräva oss ner under grundvattnet och gjuta en ny källarvåning på vilken det nya huset ska vila. Utmaningarna är många och att hantera dessa effektivt är vår drivkraft.

Markarbeten, grundläggning och platsgjuten betong

Vi vill arbeta med kunden redan från ett tidigt skede där vi kan påverka och bidra med vår kompetens och sedan genomföra projektet i samverkan för ett så bra resultat som möjligt. Attacus Entreprenad Stockholm AB är rätt partner för dig när det gäller markarbeten, grundläggning och platsgjuten betong. Tillsammans med våra systerbolag inom Attacuskoncernen kan vi erbjuda helhetslösningar där det behövs. Vi har erfarenhet från hus, kraftstationer, vägar, anläggning och grundläggning.

Hör gärna av dig om du har ett utmanade projekt i Stockholmsområdet så tar vi tillsammans fram en plan för ett gott resultat.


Senaste nytt från
Attacus Entreprenad Stockholm

  • 201203 – Vill du jobba med oss?Vill du följa med Attacus Entreprenad Stockholm som medarbetare på resan mot framtiden? Hör av dig! Läs mer

Kontaktpersoner

Fredrik Bjärckebaum, Attacus Entreprenad Stockholm
 

Fredrik Björckebaum
VD
070-587 16 70
E-post

Företagsuppgifter

Postadress: Svartlösavägen 218,12552 Älvsjö
Telefon: 070-587 16 70
E-post: Fredrik.bjorckebaum@attacus.se

Besöksadress
Svartlösavägen 218,12552 Älvsjö

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Internetmedia Kommunikationsbyrå AB