210802

Mattias Marktin tillträder som ny vd för Attacus Stomsystem 2 augusti

Mattias Marktin kommer närmast från Lundstams Återvinning i Östersund och ska leda Attacus Stomsystem in i framtiden.

– Det är en ny och spännande bransch för mig, säger Mattias Marktin och fortsätter; med min bakgrund som ledare inom industriell produktion och produktutveckling tror jag att jag kan bidra med en positiv utveckling för Attacus Stomsystem.

Närmast kommer Mattias Marktin från posten som VD för Lundstams i Östersund men har tidigare varit vd för Jonsson & Paulsson Industri samt en rad olika befattningar inom Volvo, senast som fabrikschef på Volvo Construction Equipment.

– Jag har tidigare haft kontakt med Attacus som kund och fått en mycket positiv bild av koncernen, de är proffsiga. Att få möjlighet att kliva in som vd i en spännande, rolig och utmanande bransch, i ett bolag jag har respekterat sedan tidigare är en möjlighet jag inte ville missa, fortsätter Mattias.

Enkelhet och tydlighet

I sitt arbete som ledare strävar Mattias efter enkelhet och tydlighet, alla medarbetare ska veta vad som är viktigt och hur verksamheten går. Mattias jobbar mycket med att koppla strategi med effektuering i operativt arbete, ledning och delegering men också noggrann uppföljning där så lite som möjligt lämnas åt slumpen.

– Jag tror på det synliga ledarskapet där tydliga förväntningar, målsättningar och kunskap är utgångspunkter för ansvarstagande på alla nivåer i organisationen, säger Mattias Marktin och fortsätter; det innebär att jag vill ha nära kontakt med organisationen operativa verksamheter och säkerställa att vi når våra mål, avslutar Mattias.

  Skriv ut webbsida
Attacus Stomsystem
 

Kontaktpersoner

Mattias Marktin, VD Attacus Stomsystem
 

Mattias Marktin
VD
0670-64 84 69
E-post

Pär Lundin, Försäljning- & marknadschef Attacus Stomsystem
 

Pär Lundin
Försäljning- & marknadschef
0670-64 84 14
E-post

Företagsuppgifter

Postadress: Box 560, 833 24 Strömsund
Telefon: 0670-64 84 00
E-post: info@attacusstomsystem.se
Hemsida: www.attacusstomsystem.se
Besökstider: Måndag – Fredag 08.00 – 16.00

Besöksadress Östersund
Strandgatan 21, 831 33 Östersund

Besöksadress Strömsund
Skräddaruddsgatan 8, 833 35 Strömsund

Besöksadress Trä – Hammerdal
Järnvägsgatan 20, 830 70 Hammerdal

Besöksadress Betong Hammerdal
Åsen 217, 833 41 Hammerdal

Besöksadress Fågelfors
Bruksgatan 60, 570 75 Fågelfors

Certifikat

SCF Betong Certifikat

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB