19-10-31

Attacus Bygg Väst bygger om HSB Brf Bockemossen

Projektet omfattar en Totalentreprenad (TE) gällande badrums- och stamrenovering med tillhörande kulvertarbeten samt relining och allt sker självklart med kvarboende.

Kontraktet undertecknades av parterna under måndagen inne på HSB:s Göteborgs kontor och det under mycket positiva former samt avslutades med ett gemensamt firande i form av tårta.

– Vi ser fram emot att nu omgående starta projekteringen tillsammans med föreningen och HSB Göteborg, som är utsedda till projektledare/byggledare, och sedan en byggstart efter årsskiftet 2019/2020, säger VD:n Fredrik Andersson.

– Vi kommer även parallellt starta upphandlingen av UE för projektet och den processen startar omgående, fortsätter Fredrik.

 
 
Skriv ut webbsida
Attacus Bygg Väst
 

Kontaktpersoner

Fredrik Andersson, VD på Attacus Bygg Väst

Fredrik Andersson
VD
070-269 28 02
e-post

 

Adress & företagsuppgifter

MÖLNLYCKE
Adress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Besöksadress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Telefon: 070-269 28 02
Org nr: 559069-5861

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB