18-11-13

Glädjande siffror
inför det nya året

Tidigare utlovades en rapport kring verksamheten totalt och nu kommer en kort sammanfattning från senaste styrelsemötet.

Pågående verksamhet har bra till mycket bra lönsamhet och orderstocken för 2019 ser också mycket bra ut. Fokus kommer att ligga på nya ordrar med byggstart under senare delen av våren 2019!
 

Är du vår nya platschef?

Antalet anställda i Attacus Bygg Väst ökar i takt med expansionen och fokus på rekrytering av ytterligare en platschef pågår och för att möta kundernas efterfrågan av tjänster.

Är du vår nya platschef? Hör av dig till någon av våra anställda eller till mig, Fredrik Andersson, VD på Attacus Bygg Väst!

Attacus Bygg Väst
 

Kontaktpersoner

Fredrik Andersson, VD på Attacus Bygg Väst

Fredrik Andersson
VD
070-269 28 02
e-post

 

Adress & företagsuppgifter

MÖLNLYCKE
Adress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Besöksadress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Telefon: 070-269 28 02
Org nr: 559069-5861

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB