18-02-19

Bygg Väst summerar ett riktigt bra år och blickar framåt

Attacus Bygg Västs pågående projekt löper på nu för fullt och likaså framtagandet av nya spännande projekt för framtiden.

– Vi har ett par förtroendeprojekt som vi jobbar intensivt med, vilket känns fantastiskt roligt med det förtroende vi erhåller från våra beställare, säger VD:n Fredrik Andersson.

Arbetet med att finna framtida spännande projekt innefattar också projekt i egen regi och där vi också arbetar med att finna lösningar med fastighetsägare till hyresgäster eller tvärtom, hyresgäster till fastighetsägare.

Expansionen har gått bättre än förväntat

Nu är det snart dags att summera Attacus Bygg Väst händelserika år 2017 i form av ett bokslut.

– Bokslutsarbetet är också snart klart och resultatet för 2017 visar på att expansionen för Attacus Bygg Väst går bättre än planerat, säger VD:n Fredrik och Lars- Ove, en av delägarna.

När bokslutet är klart så kommer delar av det att läggas ut på hemsidan!

Attacus Bygg Väst
 

Kontaktpersoner

Fredrik Andersson, VD på Attacus Bygg Väst

Fredrik Andersson
VD
070-269 28 02
e-post

 

Adress & företagsuppgifter

MÖLNLYCKE
Adress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Besöksadress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Telefon: 070-269 28 02
Org nr: 559069-5861

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB