17-08-17

Nytt stort spännande projekt för Attacus Bygg Väst!

Kontrakt är skrivet med Brf Ripan om att bygga om nästan 300 badrum med kompletterande arbeten så som fönster etc. Projektet som är av volymen 60-70 milj har redan startat med upphandlingar och tillhörande projektering.

Byggstart sker under hösten 2017. Platschef för projektet kommer att vara Kalle Germundsson med stöd av erfarne badrumsbyggaren och arbetsledaren Mattias A.

"Projektet ligger helt i linje med vår affärsidé och affärsplan och tillika vår ständiga ökning av organisationen. Alltid lika spännande att få starta nytt projekt tillsammans med beställaren och deras anlitande konsulter, i det här fallet Rotpartner," säger Attacus Bygg Väst VD, Fredrik Andersson.

 

Skriv ut webbsida
Attacus Bygg Väst
 

Kontaktpersoner

Fredrik Andersson, VD på Attacus Bygg Väst

Fredrik Andersson
VD
070-269 28 02
e-post

 

Adress & företagsuppgifter

MÖLNLYCKE
Adress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Besöksadress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Telefon: 070-269 28 02
Org nr: 559069-5861

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB