Skriv ut webbsida

Attacus Bygg Väst

Attacus Bygg Väst AB startades 2016. Vårt huvudsakliga arbetsområde är i Göteborgsregionen och lika självklart följer vi våra beställares önskemål även om andra regioner.

Vi på Attacus Bygg Väst AB åtar oss att utföra alla typer av byggentreprenader som bostäder, industrier, kontor och servicebyggnader lika väl som nyproduktion och ombyggnation tillsammans/i symbios med beställaren. Att tillsammans med fastighetsägaren utnyttja varandras kunskaper i en framgångsrik symbios och där Attacus Bygg Väst med sin kompetens, tar ett helhetsåtagande i processen. Attacus Bygg Väst skall uppfattas och är det lilla bolaget med storbolagets fördelar!

Jobba med oss

För att fortsätta vår framtida expansion söker vi ytterligare medarbetare. Kontakta gärna Fredrik om du vill diskutera dina och våra framtidsplaner.

Fredrik Andersson
VD
070-269 28 02
e-post


Senaste nytt från Attacus Bygg Väst

Attacus Bygg Väst
 

Kontaktpersoner

Fredrik Andersson, VD på Attacus Bygg Väst

Fredrik Andersson
VD
070-269 28 02
e-post

 

Adress & företagsuppgifter

MÖLNLYCKE
Adress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Besöksadress: Växthusvägen 10, 435 33 Mölnlycke
Telefon: 070-269 28 02
Org nr: 559069-5861

ATTACUSGRUPPEN

Attacusgruppen består av sju offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Dels kompletterar vi varandra i olika byggprojekt, dels anlitas vårt kunnande och våra resurser flitigt av andra byggare och beställare. Bolagen är specialister på sina områden inom byggbranschen; fastigheter, byggentreprenader, mark och anläggning, svets och smide, trästommetillverkning samt betongelementtillverkning.

 


Cookieinställningar | Internetmedia Kommunikationsbyrå AB